«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», αποκαλύπτει η Άντζελα Γκερέκου - iefimerida.gr

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», αποκαλύπτει η Άντζελα Γκερέκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελαστή, ανανεωμένη και με την βέρα στο δεξιά εμφανίστηκε η Άντζελα Γκερέκου σε εκδήλωση στα βόρεια προάστια. Εκεί που επιβεβαίωσε σε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου ότι τα πάντα είναι «ανθηρά» στη προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαστε όλοι πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ». Αυτός είναι ο διακριτικός -αλλά παρολαυτά σαφής- τρόπος που επέλεξε η Άντζελα Γκερέκου για να διαψεύσει (για πρώτη φορά η ίδια) τα όσα γράφονται για επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -με νέα, πιο κοντή κουπ- μίλησε επίσης για την οικονομική κρίση «Πιστεύω ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα γίνουμε πιο δυνατοί. Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. Οφείλουμε να πετύχουμε για τα παιδιά μας. Η ελπίδα και η δύναμη δεν πρέπει να λείπει σε κανένα μας και ας αναλογιστούμε όλοι μας τι δεν κάναμε που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και κυρίως τι μπορούμε να κάνουμε τώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ