Ο Σβαρτζενέγκερ με «φλώρικο» κούρεμα και βαμμένο «κορακί» μαλλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Σβαρτζενέγκερ με «φλώρικο» κούρεμα και βαμμένο «κορακί» μαλλί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άπειρα -καθόλου κολακευτικά σχόλια- έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ που τον δείχνουν να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λος Άντζελες με αδιανόητα κακό κούρεμα και βαμμένο μαλλί.

Οι κακές γλώσσες επιμένουν πως το μοναδικό πράγμα μέχρι τώρα στο οποίο έχει υπάρξει πιστός ο Άρνολντ είναι το κούρεμά του, αυτό με τα καρφάκια με τον οποίο τον γνωρίσαμε.

Ο Σβαρτζενέγκερ με «φλώρικο» κούρεμα και βαμμένο «κορακί» μαλλί [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτιούνται αν αυτή η αλλαγή λουκ οφείλεται στην προσπάθεια του 65χρονου να δείχνει πιο νέος προκειμένου να βρει και να προσελκύσει την επόμενη σύντροφό του.

Ο Σβαρτζενέγκερ με «φλώρικο» κούρεμα και βαμμένο «κορακί» μαλλί [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Πάντως η πιο λογική εξήγηση παραμένει ότι η συγκεκριμένη κουπ οφείλεται σε κάποιον από τους ρόλους που έχει αναλάβει στα The Unknown Soldier και Captive, τις δυο δηλαδή νέες ταινίες του που βρίσκονται στα σκαριά.

Ο Σβαρτζενέγκερ με «φλώρικο» κούρεμα και βαμμένο «κορακί» μαλλί [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ