Μητροπολίτης Νίκαιας: Δεν έχω βίλες με πισίνες, μόνο ένα παλιό σπίτι στον Πειραιά - iefimerida.gr

Μητροπολίτης Νίκαιας: Δεν έχω βίλες με πισίνες, μόνο ένα παλιό σπίτι στον Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλεί ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη ο Μητροπολίτης Νίκαιας Αλέξιος μετά τις αποκαλύψεις ότι διαθέτει με την οικογένειά του μεγάλη ακίνητη περιουσία, καταθέσεις, έπαυλη με πισίνα και ακριβά αυτοκίνητα.

Ο κ. Αλέξιος απειλεί την εφημερίδα Εθνος της Κυριακής με μηνύσεις μετά τις αποκαλύψεις για τα περιουσιακά του στοιχεία. Η εφημερίδα αποκάλυψε χθες έγγραφο του ΣΔΟΕ σύμφωνα με το οποίο ο Μητροπολίτης φέρεται να διαθέτει τουλάχιστον οκτώ ακίνητα μαζί με την οικογένειά του.

Ο ίδιος ο Μητροπολίτης φέρεται να διαθέτει ένα ακίνητο στη Λεωφόρο Λαμπράκη στον Πειραιά, τρία ακίνητα στη Λεωφόρο Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και ένα ακίνητο στην Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

Ο αδελφός του Δημήτρης, ο οποίος είναι μάλιστα και αρχιλογιστής της Μητρόπολης, φέρεται να απέκτησε «έπαυλη μετά πισίνας» στη θέση Τζότζικας στη Γραβιά Φωκίδας και δεύτερη έπαυλη στην Ανοιξη Αττικής που μοιάζει με φρούριο και κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ιερέων που ερευνά το ΣΔΟΕ ο ανιψιός του Μητροπολίτη Αλέξης έχει αποκτήσει δύο επαύλεις στον Διόνυσο, στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη και στην ομώνυμη πλατεία. Ο ανιψιός είχε καταγγελθεί στο ΣΔΟΕ από ιερείς ότι ορίστηκε ελεγκτής των λογιστικών βιβλίων στους 40 ενοριακούς ναούς.

Ο Μητροπολίτης Νίκαιας απάντησε ότι το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο είναι μια παλαιά κατοικία στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, όπου κατοικεί με τη μητέρα του. Ο Νίκαιας χαρακτηρίζει απολύτως αναληθές και συκοφαντικό το δημοσίευμα και απειλεί με αγωγές και μηνύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ