Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας εύχεται τη χρεοκοπία της Ελλάδας - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας εύχεται τη χρεοκοπία της Ελλάδας

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας εύχεται τη χρεοκοπία της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη συνδιάσκεψη του κόμματός του έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου «είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εύχεται επισήμως τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την έξοδό της από την Ευρώπη».

Κεφαλογιάννης: Αυθεντικός εκπρόσωπος του χάους ο Τσίπρας

Δηλώσεις σχετικά με την ομιλία του κ. Τσίπρα έκανε και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης που σημείωσε πως «ενώ ο κ. Τσίπρας διαπιστώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορευτεί συντονισμένα, βιάζεται να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία».

Παράλληλα, τόνισε πως ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «φαντασιώνεται να περπατήσει στα ερείπια της. Ζητά εκλογές και καλεί το λαό σε ανυπακοή. Είναι αυθεντικός εκπρόσωπος του χάους. Οι Έλληνες τον πήραν χαμπάρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ