Κουβέλης: Οι αποφάσεις του Εurogroup δημιουργούν μια βάση επανεκκίνησης - iefimerida.gr

Κουβέλης: Οι αποφάσεις του Εurogroup δημιουργούν μια βάση επανεκκίνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προϋποθέσεις σταθεροποίησης και ανάκαμψης χαρακτηρίζει τις αποφάσεις του Eurogroup, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης , ο οποίος εκτιμά ότι η συνέχιση της χρηματοδότησης , η ένταξη του χρέους σε φάση σημαντικής μείωσης και η σαφής πολιτική δέσμευση για την παραμονή της χώρας στο ευρώ αποτελούν αποφασιστικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρει ότι « χρειάζεται στη χώρα κυβερνητική σταθερότητα και επιδίωξη των μέγιστων δυνατών συγκλίσεων» ενω τονίζει ότι «οι αποφάσεις του Εurogroup δημιουργούν μια βάση επανεκκίνησης»

Σύμφωνα με τον Φώτη Κουβέλη «η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, διατηρώντας την πολιτική της αυτονομία και επιδιώκοντας η κυβερνητική πολιτική να έχει το αποτύπωμα και της δικής της συμβολής προς όφελος της κοινωνίας» ενώ αναπτύσσει και έξι άξονες για έξοδο από την κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ