Προειδοποίηση της NASA για το Ημερολόγιο των Μάγιας και το τέλος του κόσμου - iefimerida.gr

Προειδοποίηση της NASA για το Ημερολόγιο των Μάγιας και το τέλος του κόσμου

Προειδοποίηση της NASA για το τέλος του κόσμου βάσει του Ημερολογίου των Μάγιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσοχή των γονιών εφιστά η ΝΑSA ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας θα έρθει το τέλος του κόσμου. Ο λόγος; Πολλά παιδιά έχουν τρομοκρατηθεί, έχουν πέσει σε κατάθλιψη, ενώ πολλά σκέφτονται ακόμη και να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail η ΝASA έχει στη διάθεσή της στοιχεία που δείχνουν ότι πολλοί νεαροί ενόψει του υποτιθέμενου τέλους του κόσμου έχουν πέσει σε κατάθλιψη, ενώ πολλοί σκοπεύουν ακόμη και να αυτοκτονήσουν.

Πολλοί μάλιστα συμμετέχουν σε πάρτι «αντίστροφης μέτρησης» και για αυτόν τον λόγο η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή.

Συγκεκριμένα, στέλεχος της NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο «τέλος». Η πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι νεαροί.

«Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους», τονίζει.

Η NASA, μάλιστα, άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ