Στουρνάρας για φορολογικό: Οποιος διαφωνεί ας προτείνει ισοδύναμα - iefimerida.gr

Στουρνάρας για φορολογικό: Οποιος διαφωνεί ας προτείνει ισοδύναμα

Στουρνάρας για φορολογικό: Οποιος διαφωνεί ας προτείνει ισοδύναμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άφησε και πολλά περιθώρια για αλλαγές στο φορολογκό νομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών τονίζοντας ότι υπάρχει διάθεση για περαιτέρω συζητήσεις, αλλά το νομοσχέδιο έχει ήδη ψηφιστεί.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «Πάντα υπάρχουν περιθώρια ελιγμών αλλά πρέπει όμως να εξοικονομήσουμε από το φορολογικό νομοσχέδιο γενικότερα, που είναι κομμάτι των 13,5 δις ευρώ. Αρα για τα 2,5 περίπου είναι από το φορολογικό νομοσχέδιο, όποιος προτείνει κάποια κατάργηση θα πρέπει να προτείνει και κάτι σε αντικατάσταση της»

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι είναι δατεθειμμένος να συζητήσει τις όποιες αντιρρήσεις έχουν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά υπογραμμίζοντας, πάντως, ότι «τα πράγματα αυτά τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε ψηφίσει».

«Πρέπει να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας» είπε με νόημα ο υπουργός Οικονομικών, ενώ, χαρακτήρισε ακόμη πολύ θετική την απόφαση του Γερμανικού Κοινοβουλίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ