Εξι εκατομμύρια δολάρια θα πληρώσει την καμαριέρα ο Ντομινίκ Στρος-Καν - iefimerida.gr

Εξι εκατομμύρια δολάρια θα πληρώσει την καμαριέρα ο Ντομινίκ Στρος-Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα πληρώσει 6 εκατομμύρια δολάρια στην καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο, την οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde».

Οπως εμπιστεύθηκε ο ίδιος ο Στρος Καν σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του δεν έχει αυτό το ποσό. «Παρά τις διαλέξεις που δίνει σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, παρά τις ομιλίες σε μεγάλες τράπεζες και παρά την δραστηριότητά του ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ειδικά στο Μαρόκο, ο Στρος Καν, 63 ετών, δεν έχει περιουσικά στοιχεία» γράφει η Le Monde.

Eτσι, συνεχίζει η εφημερίδα, τα 3 από τα 6 εκατομμύρια θα προέλθουν από τραπεζικό δάνειο και τα υπόλοιπα 3 εκατομμύρια δολάρια θα τα δανεισθεί από την πρώην σύζυγό του Αν Σινκλέρ.

Η Αν Σινκλέρ, με την οποία ο Στρος Καν έχει χωρίσει, είναι διάσημη δημοσιογράφοςκαι διευθύνει το σάιτ Huffington Post, στη Γαλλία. Η Σινκλέρ, με μεγάλη περιουσία, έχει ήδη πληρώσει το 1 εκατ. δολάρια για να αποφυλακιστεί ο Στρος Καν στις 19 Μαίου 2011, μετά την σύλληψή του στο ξενοδοχείο Sofitel, καθώς και 5 εκατ. δολάρια εγγύηση.

Επίσης, είχε πληρώσει 50.000 δολάρια για να νοικιάσει ένα διαμέρισμα όπου διέμενε υπό επιτήρηση, μαζί με τον Στρος Καν, στη Νέα Υόρκη ενώ έδωσε και τις αμοιβές των δοκηγόρων που είχαν αναλάβει την υπόθεσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ