Κρεμλίνο: «Ο Πούτιν δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας» - iefimerida.gr

Κρεμλίνο: «Ο Πούτιν δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Κρεμλίνο: «Ο Πούτιν δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Κρεμλίνο διέψευσε σήμερα τις δηλώσεις των Ιαπωνικών μέσων που ισχυρίζονται ότι η επίσκεψη του Ιάπωνα πρωθυπουργού στη Μόσχα αναβλήθηκε εξαιτίας προβλημάτων υγείας του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η ιαπωνική κυβέρνηση επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο πρωθυπουργός Γιοσιχίκο Νόντα αναγκάστηκε να ακυρώσει την επίσκεψη στη Μόσχα και όπως ανακοινώθηκε, ο Νόντα δήλωσε ότι η αναβολή οφείλεται σε προβλήματα υγείας του Πούτιν.

Ωστόσο ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε ότι απλώς «Δεν είχε οριστεί σαφώς ημερομηνία»,

Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες στη Ρωσία για την υγεία Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος σύμφωνα με τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ανέβαλε αρκετά από τα ταξίδια και τις επισκέψεις του στο εξωτερικό, ωστόσο προσπαθεί να διατηρήσει ακέραια την εικόνα του ισχυρού και αθλητικού άνδρα παρόλο που λέγεται ότι ταλαιπωρείται από την υποτροπή ενός παλιού τραύματος στη σπονδυλική στήλη, διευκρίνισαν τα μέσα ενημέρωσης.

Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός Ντίμτρι Μεντβέντεφ είχε δηλώσει ότι ο Πούτιν δεν είχε "σοβαρά" προβλήματα υγείας και σε συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα,υπογραμμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος εργάζεται ως συνήθως.

«Το επαναλαμβάνω, εργάζεται όπως πριν και προτίθεται να συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ρυθμό. Ωστόσο δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τις αθλητικές του δραστηριότητες και για το λόγο αυτό, καθώς είναι αθλητικός τύπος, μπορεί να πονά λίγο στην πλάτη ή στο χέρι ή στο πόδι, χωρίς αυτό να εμποδίζει την ικανότητα του να εργάζεται» τόνισε ο Πεσκόφ

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε πάντως την Τετάρτη την επίσκεψη στις 3 Δεκεμβρίου του Πούτιν στην Τουρκία, η οποία είχε αναβληθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ