Κατάληψη τέλος στο ΑΠΘ με επέμβαση των ΜΑΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατάληψη τέλος στο ΑΠΘ με επέμβαση των ΜΑΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ύπνο έπιασε η αστυνομία τους καταληψίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη και μετά την επέμβαση των ΜΑΤ που έγινε στις 4:30 τα ξημερώματα έληξε η κατάληψη.

Όλα έγινα μέσα σε λίγα λεπτά, όταν μία διμοιρία των ΜΑΤ εισέβαλε στο χώρο του πανεπιστημίου και με συνοπτικές διαδικασίες προσήγαγε 10 διοικητικούς και έναν εργαζόμενο στην καθαριότητα. Όπως αναφει και το seleo.gr στη συνεχεία και αφού οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στους καταληψίες αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα στις 11:00.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Μυλόπουλος, μόλις ενημερώθηκε για την παρέμβαση της αστυνομίας και την προσαγωγή των καταληψιών, επικοινώνησε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ