Αυτοί είναι οι πέντε παχύτεροι άνθρωποι στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι πέντε παχύτεροι άνθρωποι στον κόσμο [εικόνες]

Αυτοί είναι οι 5 παχύτεροι άνθρωποι στον κόσμο [είκονες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για τους πέντε παχύτερους ανθρώπους στον κόσμο. Ζυγίζουν από 170 κιλά έως και μισό τόνο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την πάθησή τους αυτή τεράστια. Το κυριότερο... δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ούτε καν να κινηθούν.

Ο Αγγλος Πολ Μέισον είναι σήμερα 50 χρόνων και, σύμφωνα με το iatropedia.gr, μέχρι πριν από λίγα χρόνια ζύγιζε 450 κιλά. Καθηλωμένος για χρόνια σε ένα κρεβάτι, κατανάλωνε περισσότερες από 25.000 θερμίδες την ημέρα. Σήμερα, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο στομάχι με τη μέθοδο μπαϊ μπας το βάρος του έπεσε στα 254 κιλά.

Η Αμερικανίδα Ντόνα Σίμπλσον 45 ετών σήμερα, κατάφερε το 2007 να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο, αφού τότε ζύγισε 451 κιλά. Πριν δύο χρόνια μείωσε το βάρος της στα 270, ενώ στη συνέχεια έμεινε και έγκυος. Σήμερα ζυγίζει 170 κιλά.

Ο Μεξικανός Μάνουελ Ουρίμπε. Μεξικανός, διεκδίκησε κάποια στιγμή στη ζωή του τον τίτλο του παχύτερου ανθρώπου του κόσμου, αφού το βάρος του ξεπερνά το μισό τόνο. Συγκεκριμένα ζυγίζει 597 κιλά! Οι γιατροί του έχουν προτείνει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο αυτός το αρνείται. Προτίμησε το δρόμο της δίαιτας και κατάφερε να απαλλαγεί από πολλά κιλά. Στις αρχές του 2012 ζύγιζε 199 κιλά.

Ο Αμερικανός Ρόμπερτ Ερλ Χιούτζ, γεννήθηκε το 1926 και πέθανε σε ηλικία 32 ετών από ιλαρά. Οσο ζούσε κατείχε τον τίτλο του βαρύτερου ανθρώπου στον κόσμο. Όταν ήταν 6 ετών ζύγιζε 92 κιλά. Όταν ενηλικιώθηκε η περιφέρεια του ήταν 3 μέτρα και 15 εκατοστά. Τα κιλά του άγγιζαν τα 492.

Ο Κένεθ Μπρούμλεϋ, έφθασε να ζυγίζει κάποια στιγμή 470 κιλά. Οταν αποφάσισε να χειρουργηθεί για να αντιμετωπίζει το πρόβλημά του χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική και να γκρεμιστεί ο τοίχος του σπιτιού του για να μπορέσει να βγει από αυτό. Μέσα σε 40 μέρες, κάνοντας δίαιτα κατάφερε να χάσει 76 κιλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ