Η Ντέμι Μουρ ξαναβρήκε τη φόρμα της – 24 χρόνια νεότερος ο νέος έρωτας - iefimerida.gr

Η Ντέμι Μουρ ξαναβρήκε τη φόρμα της – 24 χρόνια νεότερος ο νέος έρωτας

Η Ντέμι Μουρ ξαναβρήκε τη φόρμα της – 24 χρόνια νεότερος ο νέος έρωτας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκλαψε, ήπιε, χτυπήθηκε, έπιασε πάτο, όμως η Ντέμι Μουρ, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά τον επώδυνο χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ, επέστρεψε ανανεωμένη και με καινούριο έρωτα, ακόμη νεότερο από τον τέως σύζυγο της.

Σύμφωνα με πολλά ξένα δημοσιεύματα, η 50χρονη Ντέμι είναι ζευγάρι με τον 26χρονο γόνο εμπόρων έργων τέχνης, Βίτο Σνάμπελ εδώ και κάποιους μήνες. Μάλιστα, το περιοδικό People αναφέρει ότι το νέο αμόρε της Ντέμι έκανε παρέα στο παρελθόν με τον Άστον.

Η Ντέμι Μουρ ξαναβρήκε τη φόρμα της – 24 χρόνια νεότερος ο νέος έρωτας | iefimerida.gr 0

Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι οι δυο τους ξεκίνησαν να φλερτάρουν στο πάρτι – έκπληξη που έκανε η Ναόμι Κάμπελ για τα γενέθλια του συντρόφου της στην Τζαϊπούρ της Ινδίας και αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη φημισμένη έκθεση "Art Basel" στο Μαϊάμι, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ