08/06: Delusion από τη Laurie Anderson στο Badminton - iefimerida.gr

08/06: Delusion από τη Laurie Anderson στο Badminton

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Laurie Anderson έρχεται στην Αθήνα με το νέο της έργο Delusion για μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Badminton την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Το Delusion είναι ένας διαλογισμός πάνω στη ζωή και τη γλώσσα. Η αρχική του σύλληψη αποτελείται από μια σειρά μικρών θεατρικών έργων μυστηρίου. Το Delusion μεταπηδά ανάμεσα στην καθημερινότητα και το μύθο. Με το συνδυασμό βιολιού, ηλεκτρονικού κουκλοθέατρου, μουσικής και εικαστικών, αφηγείται την ιστορία του στη χρωματιστή και ποιητική γλώσσα που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της Anderson.

Οι ιστορίες στο Delusion προέρχονται από πολλούς κόσμους – τον τεχνικό, επιστημονικό, προσωπικό και μυθικό – και από διάφορες καταστάσεις συνείδησης, ονείρου και διαλογισμού. Στην καρδιά του βρίσκεται η πεποίθηση ότι τα λόγια και οι ιστορίες μπορούν όχι μόνο να δημιουργήσουν έναν κόσμο, αλλά και να τον εξαφανίσουν. Δύο κομμάτια του “Delusion” έχουν παρθεί από την πρόσφατη κυκλοφορία του φημισμένου άλμπουμ της Anderson, «Homeland».

Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: 20, 30, 35, 40, 50 ευρώ

WWW.TICKETNET.GRΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, , στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC.

Περισσότερα για τη Laurie Anderson εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική πόλη live μουσική laurie anderson delusion
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ