Σε διαθεσιμότητα ο Ειδικός Φρουρός που προσπάθησε να βιάσει 27χρονη στην Κρήτη - iefimerida.gr

Σε διαθεσιμότητα ο Ειδικός Φρουρός που προσπάθησε να βιάσει 27χρονη στην Κρήτη

Σε διαθεσιμότητα ο Ειδικός Φρουρός που προσπάθησε να βιάσει 27χρονη στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός, ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλε στο σπίτι 27χρονης στο Ρέθυμνο την πλάκωσε στο ξύλο και αποπειράθηκε να την βιάσει. Παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος του Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο 29χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, μετά την καταγγελία της 27χρονης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Ειδικός Φρουρός μπήκε στο σπίτι της νεαρής, τη χτύπησε και στη συνέχεια προσπάθησε να την βίασει. Η 27χρονη κάλεσε σε βοήθεια, οι γείτονες ανταποκρίθηκαν και έτσι ο 29χρονος έφυγε τρέχοντας από το σπίτι.

Στη συνέχει επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Λίγο πιο κάτω, όμως τράκαρε και έτσι οι άνδρες του τοπικού τμήματος τον εντόπισαν ελαφρά τραυματισμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ