Ολι Ρεν: Σε όσους στοιχηματίζουν σε ένα Grexit, έχω να τους πω ότι τους ξεπέρασαν τα γεγονότα - iefimerida.gr

Ολι Ρεν: Σε όσους στοιχηματίζουν σε ένα Grexit, έχω να τους πω ότι τους ξεπέρασαν τα γεγονότα

Ολι Ρεν: Σε όσους στοιχηματίζουν σε ένα Grexit
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υψίστης σημασίας» χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος ο επίτροπος επί των Οικονομικών Ολι Ρεν.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προτάσεων της επιτροπής για τη βελτίωση λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ενωσης, ο κ. Ρεν επισήμανε ότι η απόφαση του Eurogroup περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους σε 124% του ΑΕΠ το 2020, καθώς και ξεκάθαρη δέσμευση για περαιτέρω μείωση του ελληνικού χρέους στο 110% του ΑΕΠ το 2022.

«Η Ευρωζώνη απέδειξε ότι κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα και τη μη αναστρεψιμότητα του ευρώ», δήλωσε ο επίτροπος επί των Οικονομικών.

Απαντώντας σε όσους κατηγορούσαν, έως τώρα, την Ευρωζώνη ότι την ξεπερνούν τα γεγονότα, ο Ολι Ρεν δήλωσε: «Αυτοί που έχουν ξεπεραστεί τώρα από τα γεγονότα είναι εκείνοι που ακόμα προβλέπουν ή στοιχηματίζουν στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ