Ξεπουλάνε τα Windows 8 - 40.000.000 άδειες εγκατάστασης στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Ξεπουλάνε τα Windows 8 - 40.000.000 άδειες εγκατάστασης στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας

Ξεπουλάνε τα Windows 8 - 40.000.000 άδειες εγκατάστασης στον πρώτο μήνα κυκλοφορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα Windows 8 αποδείχθηκαν πολύ δημοφιλή στο κοινό παγκοσμίως, αφού όπως ανακοίνωσε η Microsoft, πούλησε 40 εκατομμύρια άδειες εγκατάστασης από τον κιόλας πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Η παγκόσμια κυκλοφορία των Windows 8 έγινε στις 26 Οκτωβρίου και προσπαθεί να διεισδύσει στην αγορά κινητών συσκευών και tablets, ενώ η Αμερικανική εταιρεία υπολογίζει ότι το νέο της λογισμικό ήδη ξεπερνά τα προηγούμενα Windows από άποψη ρυθμού αναβαθμίσεων εκ μέρους των χρηστών.

Προς το παρόν, πάντως, είναι ακόμα άγνωστο πόσοι ακριβώς χρήστες διεθνώς χρησιμοποιούν κανονικά τα νέα Windows 8, επειδή από τα 40 εκατομμύρια των αδειών που διατέθηκαν, ένα μεγάλο μέρος των παραγγελιών προέρχεται από κατασκευαστές υπολογιστών που προεγκαθιστούν το πρόγραμμα στα μηχανήματά τους, τα οποία μπορεί να μην έχουν ακόμα πουληθεί σε πελάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ