Ολι Ρεν στα ελληνικά: Μαζί θα τα καταφέρουμε - Εξετάζουμε και νέο κούρεμα - iefimerida.gr

Ολι Ρεν στα ελληνικά: Μαζί θα τα καταφέρουμε - Εξετάζουμε και νέο κούρεμα

Ολι Ρεν στα ελληνικά: Μαζί θα τα καταφέρουμε - Εξετάζουμε και νέο κούρεμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκάλυψη ότι η Ευρωζώνη εξετάζει μέτρα περαιτέρω μείωσης του ελληνικού χρέους κάτω από το 110% του ΑΕΠ προχώρησε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Ολι Ρεν.

Ο κ. Ρεν, μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» της τηλεόρασης του Σκάι, χαρακτήρισε τη συμφωνία στο Eurogroup «ορόσημο» που θα δώσει την ευκαιρία στην Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητα των δημοσιονομικών της.

«Είναι σημαντικό το πρόγραμμα να υλοποιηθεί και οι μεταρρυθμίσεις να εφαρμοστούν, όχι για το καλό των γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες αλλά για το καλό του ελληνικού λαού και για να επιστρέψει στην ανάπτυξη, την ευημερία και να βελτιωθούν τα ποσοστά ανεργίας στην ίδια την Ελλάδα» επισήμανε.

Τέλος, αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους απέτυχε το ελληνικό πρόγραμμα, τα προηγούμενα χρόνια, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος εκτίμησε ότι οφείλεται πρωτίστως στην έλλειψη εθνικής ενότητας.

Και ο κ. Ρεν κατέληξε μλιώντας στα ελληνικά: «Μαζί θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ