Ανεξάρτητοι Ελληνες: Πολιτικά ανεπαρκής ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του - iefimerida.gr

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Πολιτικά ανεπαρκής ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Πολιτικά ανεπαρκής ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι θριαμβολογίες του κ. Σαμαρά δεν μπορούν να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκεια του ίδιου και της κυβέρνησής του» τονίζει ο αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ο Νότης Μαριάς υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός ήταν απών από τη διαπραγμάτευση και πρόσθεσε ότι δεν είχε σχέδιο για τη βιωσιμότητα του χρέους,.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες υποστήριξαν ακόμη ότι με τις αποφάσεις της σύσκεψης τω υπουργών Οικονομιών της Ευρωζώνης «ανοίγει ο δρόμος για επιβληθεί ένα μνημόνιο μέχρι το 2040».

Αναλυτικά η δήλωση του Νότη Μαριά:

«Οι θριαμβολογίες του κ. Σαμαρά δεν μπορούν να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκεια του ίδιου και της κυβέρνησής του. Ηταν απών κατά τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, δεν είχε σχέδιο για τη βιωσιμότητα του χρέους και κατάφερε τελικά να ανοίξει το δρόμο για να επιβληθεί μνημόνιο μέχρι το 2040, νέο κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων και πέρασμα της δημόσιας περιουσίας στα χέρια των δανειστών αντί πινακίου φακής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ