Το κρυφό ραντεβού Βενιζέλου - Παπουτσή - iefimerida.gr

Το κρυφό ραντεβού Βενιζέλου - Παπουτσή

Το κρυφό ραντεβού Βενιζέλου - Παπουτσή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου οργάνου του κόμματος, δηλαδή της κοινοβουλευτικής ομάδας, με την πολιτική και την οργανωτική γραμματεία.

Ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του και ενώ απαντούσε σημείο προς σημείο σε όσα είχε αναφέρει νωρίτερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, είπε πως «κάποιοι μου λέτε ότι συνομιλώ μόνο με όσους με στήριξαν το 2007».

Και συνέχισε λέγοντας πως «μιλώ με όλους, συνεργάζομαι με όλους. Προσωπικά θέλω να πάμε όλοι μαζί. Με τον Λοβέρδο, το Χρυσοχοίδη, την Διαμαντοπούλου, τον Παπουτσή».

Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε και μια αποκάλυψη αφού είπε ότι με τον Χρήστο Παπουτσή, είχε «μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση πριν δύο μέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το τετ α τετ Βενιζέλου-Παπουτσή δεν ήταν το μοναδικό, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες και παρέμεινε... κρυφό. Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα της περασμένη Δευτέρα, ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε και με τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ