Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν - iefimerida.gr

Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν

Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η τριλογία του Κρις Νόλαν να ολοκληρώθηκε μόλις πριν μερικούς μήνες με διθυραμβικές κριτικές, ωστόσο, ο «Σκοτεινός Ιππότης» δεν πεθαίνει, ιδιαίτερα όταν αποφέρει εκατομμύρια δολάρια στην μαμά Warner, η οποία ήδη ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Μπέιλ για την επόμενή της ταινία.

Ψυχραιμία για τους φανς του Μπάτμαν δεν ετοιμάζεται ήδη μια νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο ήρωα, αλλά θα κάνει μια εμφάνιση την ταινία απάντηση στους «Εκδικητές» της Marvel, το Justice League όπου θα μαζευτούν αρκετοί σούπερ ήρωες της Marvel όπως ο Σούπερμαν, Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν κ.α.

Το νέο «χρυσό παιδί» του Χόλυγουντ και αγαπημένος του Κρις Νόλαν, μετά το τελευταίο «Μπάτμαν» και το «Inception», Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του εντυπωσιακού, ομολογουμένως, Κρίστιαν Μπέιλ.

Οσοι έχουν δει ήδη την τελευταία εκδοχή του «Σκοτεινού Ιππότη» θα θυμούνται ότι στην τελευταία σκηνή ο ευφυέστατος Νόλαν κάνει έναν αντίστοιχο, αλλά και μετέωρο υπαινιγμό, δείχνοντας ότι είναι ενήμερος για τη συνέχεια, μιας και Ο Λέβιτ υποδύεται έναν αστυνομικό που γωνρίζει το «σκοτεινό μυστικό» του Μπρούς Γουέην

Αναμένουμε, πλέον, να επιβεβαιωθεί και επίσημα η συμμετοχή του Λέβιτ στο «Justice League» ως Μπάτμαν στο πλευρό των υπολοίπων σούπερηρώων της DC

Παρατείνεται λοιπόν η αγωνία για τους φίλους των κόμικς, ενώ και για τους λάτρεις του σινεμά ο Λέβιτ που έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του από τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως «500 ημέρες με τη Σάμερ», «50/50», «Looper» φαντάζει ως μια ιδανική λύση για να διαδεχθεί τον Κρίστιαν Μπέιλ, έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς του Χόλυγουντ αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ