Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο Τατσόπουλος έγινε σούργελο - iefimerida.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο Τατσόπουλος έγινε σούργελο

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο Τατσόπουλος έγινε σούργελο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επικαιρότητα των ημερών σχολίασαν στη σημερινή τους εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία αναφερόμενη στη δήλωση Πέτρου Τατσόπουλου ότι «έχει πάρει τη μισή Αθήνα» είπε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σούργελο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την γνώμη της ηθοποιού για τη δήλωση Τατσόπουλου εκείνη είπε γελώντας: «Αν star της πολιτικής είναι να γίνεσαι σούργελο, θα έρθω να συμφωνήσω γιατί συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Είναι δυνατόν; Μα ποιον ενδιαφέρει; Θα το κάνει και σε μας; Τι με νοιάζει εμένα με πόσες έχει πάει ο καθένας;».

Παράλληλα, και με αφορμή την επιθεώρηση στην οποία πρωταγωνιστεί, η δημοφιλής ηθοποιός είπε στα νούμερά της δεν αναφέρει καν τη Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας ότι «κάνω σαν να μην υπάρχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ