ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: Η πολιτική σας έφερε αυτοκτονίες και ανεργία - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση: Η πολιτική σας έφερε αυτοκτονίες και ανεργία

ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδικογλου: «Η πολιτική σας έφερε αυτοκτονίες και ανεργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση και σκληρή απάντηση μέσω ανακοίνωσης έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Σϊμο Κεδίκογλου για τα περί θλιβερού αδιεξόδου του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως την επόμενη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα βγάλει ανακοίνωση για τα επιτεύγματα της πολιτικής τους να ενημερωθεί πρώτα για την πραγματική κοινωνική καταστροφή που συντελείται εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Καλό είναι την επόμενη φορά που θα βγάλει ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τα επιτεύγματα της πολιτικής τους να ενημερωθεί πρώτα για την πραγματική κοινωνική καταστροφή που συντελείται εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής. Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τους ανέργους, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τα διαλυμένα σχολεία και νοσοκομεία».

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε πει

«Είναι κατανοητό το θλιβερό αδιέξοδο του κ. Τσίπρα, που πόνταρε στην καταστροφή και στο λόμπι της δραχμής. Οι μικρόψυχες και αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του δεν πείθουν πια ούτε τις συνιστώσες του. Η Ελλάδα τα κατάφερε και θα συνεχίσει να τα καταφέρνει.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ