Ποιος πλάκωσε στο ξύλο και έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην του Μπερλουσκόνι; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος πλάκωσε στο ξύλο και έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην του Μπερλουσκόνι; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το αριστερό χέρι στο νάρθηκα και πρησμένο μάτι εμφανίστηκε η 28χρονη Φραντσέσκα Τσιπριάνι, πάλαι ποτέ παρουσιάστρια, παίκτρια του Big Brother και καλεσμένη στα «πάρτι» του Μπερλουσκόνι. Ως υπεύθυνο για τον ξυλοδαρμό της κατηγορεί τον γνωστό μάνατζερ Λέλε Μόρα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην γειτονική χώρα η «μπανταρισμένη» εμφάνιση της Φραντσέσκας Τσιπριάνι, της «προικισμένης» παρουσιάστριας που έγινε γνωστή για την συμμετοχή της στο σκάνδαλο με τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ποιος πλάκωσε στο ξύλο και έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην του Μπερλουσκόνι; [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα η πάλαι ποτέ ευνοούμενη του Σίλβιο (σ.σ. που δήλωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός μόλις της έδωσε ένα φάκελο με 10.000 ευρώ επειδή την λυπήθηκε γιατί είναι άνεργη) κατηγορεί ευθέως τον Λέλε Μόρα, γνωστό μάνατζερ της γειτονικής χώρας.

Ποιος πλάκωσε στο ξύλο και έστειλε στο νοσοκομείο την πρώην του Μπερλουσκόνι; [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα η Φραντσέσκα δήλωσε στο περιοδικό Gente πως «Ο Λέλε με πλάκωσε στο ξύλο επειδή δεν εμφανίστηκα σε μια τηλεοπτική εκπομπή όπως μου ζήτησε. Έγινε έξαλλος, άρχισε να μου λέει πως ''αν δεν είσαι μαζί μου, δεν θα είσαι με κανέναν'' και το βράδυ που συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο, έφερε μαζί του δυο μπράβους, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με βαράει και να με κλωτσάει».

Αν και αυτό είναι κάτι που, φυσικά, η πλευρά Μόρα αρνείται, ισχυριζόμενη ότι οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ