«Είμαστε πλέον δυο καλές φίλες», λέει για την πρώην της η Λίντσεϊ Λόχαν- Αφού την κράζει ως «τοξική» - iefimerida.gr

«Είμαστε πλέον δυο καλές φίλες», λέει για την πρώην της η Λίντσεϊ Λόχαν- Αφού την κράζει ως «τοξική»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενα ειλικρινής ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν σε συνέντευξη που έδωσε στο US Weekly. Εκεί που μίλησε για πρώτη φορά για την τελευταία της μεγάλη σχέση, αυτή με την dj Σαμάνθα Ρόνσον πριν τρία χρόνια.

«Είχα το θάρρος να βγω και να πω στον κόσμο ότι μου αρέσει ένα κορίτσι. Αλλά αυτό την έβαλε σε μια θέση όπου δεχόταν επιθέσεις καθημερινά. Κάτι που δεν ήταν δίκαιο. Το αποτέλεσμα ήταν εγώ να βρεθώ με την καρδιά μου σπασμένη. Όλο αυτό συνέβη τρία χρόνια πριν. Η Σαμάνθα ήταν η τελευταία μου σοβαρή σχέση».

Αυτό αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- η Λίντσεϊ Λόχαν στο τεύχος του US Weekly που κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Προσθέτοντας πως «Πλέον είμαστε δυο καλές φίλες. Έτσι όπως ξεκίνησε το όλο πράγμα και έτσι όπως ήταν μάλλον γραμμένο να καταλήξει. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να αγαπήσω τον εαυτό μου πριν αγαπήσω κάποιον άλλο. Και την εποχή εκείνη (σ.σ. 2009) περνούσα πολλά. Οπότε, δυο τοξικοί ανθρώποι, δεν έχουν καμιά δουλειά να είναι μαζί».

Όσον αφορά την κινηματογραφική της καριέρα, η Λόχαν έχει να πει «Είμαι ευτυχισμένη. Μόλις γύρισα τρεις ταινίες στην σειρά (Scary Movie 5, Liz and Dick, The Canyons) και δεν είμαι καν κουρασμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ