Συννεφιά με ομίχλη και τοπικές βροχοπτώσεις στα ηπειρωτικά - iefimerida.gr

Συννεφιά με ομίχλη και τοπικές βροχοπτώσεις στα ηπειρωτικά

Συννεφιά με ομίχλη και τοπικές βροχοπτώσεις στα ηπειρωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκοτεινιάζει ο καιρός, αφού σήμερα Τρίτη προβλέπονται τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί με τοπικές ομίχλες στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί με πιθανότητα για ομίχλες κυρίως στη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ