Ντόρα πρόεδρος με… 99,5%, πρωτιές για τους ανθρώπους της - iefimerida.gr

Ντόρα πρόεδρος με… 99,5%, πρωτιές για τους ανθρώπους της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την εκλογή στις πρώτες θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος της Ντόρας ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».Η καταμέτρηση συνεχιζόταν μέχρι αργά και όλα έδειχναν πώς οι 1.420 σύνεδροι ανέδειξαν στις κορυφαίες θέσεις της Κ.Ε. στελέχη όπως ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Δημήτρης Ζαφειριάδης, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Οικονόμου αλλά και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων… Σημίτη Θεόδωρος Κοτσώνης!

Εντυπωσιακή ήταν και η υψηλή θέση που κατέλαβε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος μόλις ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία κι όμως κατάφερε να περάσει μπροστά από δεκάδες στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας που βρίσκονται στο πλευρό της Ντόρας από την πρώτη στιγμή.

Από τα… αξιοσημείωτα και η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου του κόμματος με μοναδική υποψήφια την Ντόρα Μπακογιάννη. Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξαν 7 σύνεδροι που έριξαν λευκό ψηφοδέλτιο και άλλοι 6 που το ψηφοδέλτιό τους ήταν άκυρο.

Πάντως η Νέα Δημοκρατία σνόμπαρε τη διαδικασία, καθώς δεν έστειλε εκπρόσωπο την πρώτη μέρα των εργασιών, όπως και το ΚΚΕ. Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ είχε υψηλή εκπροσώπηση, με τον γραμματέα της Κ.Ε. Μ. Καρχιμάκη και το ΛΑΟΣ με τον βουλευτή και εκπρόσωπο του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτη. Υποβαθμισμένη η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ με το τριτοκλασάτο στέλεχος Κ. Πουλάκη, ενώ το παρών έδωσαν ο Φώτης Κουβέλης, ο Γιάννης Δημαράς και εκπρόσωπος των Οικολόγων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ