Huffington Post: Ακροδεξιές συμμορίες κατά ομοφυλόφιλων στην Αθήνα - iefimerida.gr

Huffington Post: Ακροδεξιές συμμορίες κατά ομοφυλόφιλων στην Αθήνα

Huffington Post: Ακροδεξιές συμμορίες κατά ομοφυλόφιλων στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στη σκιά του φόβου ζουν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα» τιτλοφορείται δημοσίευμα της εφημερίδας Huffington Post, αναφερόμενο σε επιθέσεις που ομάδες μοτοσικλετιστών έχουν εξαπολύσει εναντίον ομοφυλόφιλων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι θύτες είναι ντυμένοι στα μαύρα και σε πολλές περιπτώσεις φέρουν μαχαίρια. Αποστολή τους να διεξάγουν περιπολίες σε περιοχές της Αθήνας στις οποίες συχνάζουν ομοφυλόφιλοι, ασκώντας τους λεκτική και σωματική βία

Σύμφωνα με την Huffington Post, από τον Αύγουστο καταγγέλλονται τουλάχιστον δύο ομοφοβικές επιθέσεις το μήνα, ενώ αναφορά γίνεται και σε δύο πρόσφατα περιστατικά στο κέντρο της Αθήνας με θύματα έναν 39χρονο με το φίλο του και έναν 25χρονο φοιτητή Φυσική, σε βοήθεια του οποίου έσπευσαν ένας καταστηματάρχης από το Πακιστάν και ένας ναρκομανής.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι τέτοιας φύσεως φαινόμενα έχουν ενταθεί στην Ελλάδα από τότε που μπήκε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ