Κασιδιάρης: Θα τους γαμ... όλους, θα έχετε νεκρούς - Μιχαλολιάκος: Οι πολιτικοί είναι «ψαλιδόκωλοι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Θα τους γαμ... όλους, θα έχετε νεκρούς - Μιχαλολιάκος: Οι πολιτικοί είναι «ψαλιδόκωλοι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις τα στελεχών της Χρυσής Αυγής, με πρώτο και καλύτερο τον οξύθυμο εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τα όρια, απειλώντας μάλιστα να αφήσει και νεκρούς.

Όλα έγιναν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια εγκαινίων νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής, όταν στο σημείο συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές και φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Τα αίματα άναψαν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε στους αστυνομικούς να ανοίξουν τον κλοιό και να τον αφήσουν να απωθήσει εκείνος τους διαδηλωτές, απειλώντας μάλιστα πως στο πέρασμα του θα αφήσει νεκρούς.

Χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς «Θα τους γαμ... όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ. Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον παιζ... και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;».

Και οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων, ο προκλητικός υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς σήκωσε τη σημαία της χούντας και είπε «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δείξουμε τα λάβαρα που έχουμε εδώ. Είναι η σημαία με τον αναδυόμενο Φοίνικα».

Μιχαλολιάκος: Οι πολιτικοί είναι ψαλιδόκωλοι

Το παραλήρημα όμως των μελών της Χρυσής Αυγής δεν είχε τέλος το Σαββατοκύριακο και φυσικά δεν θα μπορούσε ούτε ο Νίκος Μιχαλολιάκος να απουσιάσει από αυτό. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στη Λάρισα, στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, και έκανε λόγο για συμμορίες και λεηλασία, ενώ επιτέθηκε και στην πανεπιστημιακό Ελένη Γλυκατζή-Αρβελέρ .

Παράλληλα επιτέθηκε στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα αποκαλώντας τα τους πολιτικούς «ψαλιδόκωλους, επαγγελματίες πολιτικάντηδες, τζάκια τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές. Παλιά η συμμορία, παλιά κρατάει η λεηλασία. Αυτούς ήθελαν. Αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ