Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων που διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησε το παιχνίδι των δύο πρωτοπόρων της Superleague με τους ερυθρόλευκους να είναι ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά να δέχονται το γκολ της ισοφάρισης δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Ο Ολυμπιακός, παρά το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σάλκε, εμφανίστηκε πιο φρέσκος από τον ΠΑΟΚ με κατοχή μπάλας και πίεση ψηλά και την ομάδα του Γιώργου Δώνη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προειδοποίησε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο και το γκολ φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου με τον, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ραφίκ Τζιμπούρ με σουτ κεραυνό να βάζει τους πρωταθλητές μπροστά στο 27'.

Ωστόσο, οι παίκτες του Δικεφάλου δεν μπορούσαν να αντιδράσει με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο για να κλειδώσει το παιχνίδι και να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και όλα έδειχναν ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν εύκολα το τρίποντο, αλλά, το «δολοφονικό ένστικτο» του Κλάους Αθανασιάδη έσωσε την παρτίδα μόλις δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ενενηντάλεπτο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο ΠΑΟΚ χάνει βαθμούς στην Τούμπα, ενώ ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη άφησε βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο (46' Κωνσταντινίδης), Βιβιάν, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε, Ρομπέρ (73' Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης, Λόρενς (67' Λάζαρ), Αθανασιάδης.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (77' Φέισα), Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν (87' Γκρέκο), Τζεμπούρ (71' Μήτρογλου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ