Ο άνθρωπος που έσωσε τη Ferrari και τη FIAT από την καταστροφή, θέλει να σώσει και την Ιταλία - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που έσωσε τη Ferrari και τη FIAT από την καταστροφή, θέλει να σώσει και την Ιταλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμική είσοδο στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας επιχειρεί ο υπέρκομψος Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο, αριστοκρατικής καταγωγής διευθυντής της Ferrari, που έσωσε τη FIAT, ηγούμενος του κόμματος Italia Futura και συνεπικουρούμενος από ομάδα επιχειρηματιών και τραπεζιτών του κύκλου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», στις εκλογές του 2013 ο ηγέτης της ναυαρχίδας της FIAT προτίθεται να μείνει ο ίδιος στο παρασκήνιο πριμοδοτώντας την παραμονή στο τιμόνι της χώρας του τεχνοκράτη πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, πλαισιωμένου από δοκιμασμένους επιχειρηματίες και τραπεζίτες που θα οδηγήσουν την Ιταλία στη νέα εποχή των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων και της ανάκαμψης της οικονομίας.

Πρώην οδηγός σε αγώνες ταχύτητας ο ίδιος, αναρριχήθηκε στην ιεραρχία της FIAT διατηρώντας στενούς δεσμούς με την οικογένεια Ανιέλι, σε σημείο ώστε να πυροδοτήσει σειρά από φημολογίες, όπως σημειώνει το δημοσίευμα του Έθνους, που τον ήθελαν νόθο παιδί του μεγάλου Τζιάνι Ανιέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ