Καταγγελία πρόεδρου ΕΟΠΥΥ: 200.000 συνταγές εκδοθηκαν Σεπτέμβριο αλλά εκτελέστηκαν τον Αύγουστο - iefimerida.gr

Καταγγελία πρόεδρου ΕΟΠΥΥ: 200.000 συνταγές εκδοθηκαν Σεπτέμβριο αλλά εκτελέστηκαν τον Αύγουστο

Καταγγελία πρόεδρου ΕΟΠΥΥ: Τον Σεπτέμβριο εκδόθηκαν 200.000 συνταγές και εκτελέσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος υποστηρίζοντας πως τον Σεπτέμβριο εκδόθηκαν 200.000 συνταγές, οι οποίες όμως εκτελέστηκαν τον Αύγουστο. Τόνισε μάλιστα πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την υπόθεση.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ο κ. Παπαγεωργόπουλος επεσήμανε πως έχει ζητηθεί ήδη η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ερευνηθεί εάν κάποιος παραβίασε τα αρχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΥΚΑ). Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες σε τυχαίο έλεγχο των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ και ξεκαθάρισε ωστόσο ότι οι 200.000 αυτές συνταγές, που προέρχονται από φαρμακεία απ' όλη την Ελλάδα, δεν θα πληρωθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αν αμφισβήτησε το θέμα είπε ότι «αν αποδειχθεί όμως ότι υπάρχει απάτη στην οποία εμπλέκονται γιατροί και φαρμακοποιοί θα πρέπει να τους πάρουμε τα κεφάλια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ