Βίντεο της ιταλικής τηλεόρασης για τη «Μαύρη Ελλάδα» με πρωταγωνιστές τη Χρυσή Αυγή και τον...Τράγκα - iefimerida.gr

Βίντεο της ιταλικής τηλεόρασης για τη «Μαύρη Ελλάδα» με πρωταγωνιστές τη Χρυσή Αυγή και τον...Τράγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η χώρα μας με το ιταλικό κανάλι RAI3 να κάνει εκτενές ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί κάνοντας και έναν μοιραίο παραλληλισμό με το μέλλον της Ιταλίας.

Η εκπομπή Ballaro κάνει μια περιήγηση στην «Αθήνα της Τρόικα» σε περιοχές της Αθήνας δείχνοντας τα κλειστά μαγαζιά, ενώ, με φόντο την Ακρόπολη, συνομιλεί με καταστηματάρχες για τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η κρίση, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις ενός φοροτεχνικού ο οποίος δείχνει ότι άνθρωποι με μηδενικό εισόδημα καλούνται να πληρώσουν έως και πέντε χιλιάδες ευρώ φόρο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ κάνει ειδική αναφορά στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και τον τρόπο με τον οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος κριτικάρει την «κατοχή», όπως λέει ο ίδιος, της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία το πλάνο δείχνει πολλούς ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν μερικά από τα τρόφιμα που μοιράζει η Χρυσή Αυγή, για την οποία σχολιάζει ότι είναι ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα το οποίο έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις σε μετανάστες και ακραίες πρακτικές.

Ο δημοσιογράφος επισκέπτεται και το μαγαζί του βουλευτή της Χρυσή Αυγής, Παναγιώταρου και κάνει λόγο για τα μπλουζάκια του κόμματος που φέρουν σύμβολα που θυμίζουν τη σβάστικα, ενώ ο φακός «ζουμάρει» και στις πολλές φωτογραφίες του πρώην δικτάτορα της Ελλάδας,Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ