H σατιρική αφίσα των υπαλλήλων της Βουλής - Ακόμη και όταν χάνει ο Ολυμπιακός, εμείς φταίμε [εικόνα] - iefimerida.gr

H σατιρική αφίσα των υπαλλήλων της Βουλής - Ακόμη και όταν χάνει ο Ολυμπιακός, εμείς φταίμε [εικόνα]

H σατιρική αφίσα των υπαλλήλων της Βουλής - Ακόμη και όταν χάνει ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε χιουμοριστικό τρόπο, μέσω μιας αφίσας που εξέδωσαν απαντούν οι υπάλληλοι της Βουλής στην κριτική που έχουν δεχθεί για τα υπερβολικά τους προνόμια.

«Κατηγορήστε τους για τα πάντα, οι υπάλληλοι της Βουλής ήρθαν από την κόλαση», αναγράφεται στην αφίσα που δείχνει.... ανθρώπους να καίγονται στις φλόγες της Κόλασης.

«Ηρθαν από την κόλαση για να καταστρέψουν την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το δολάριο, τον Ομπάμα, την παγκόσμια οικονομία, να υπερθερμάνουν τον πλανήτη μας, να μολύνουν τις θάλασσές μας, να αυξήσουν το ΦΠΑ μας, να πάρουν τα σπίτια μας, να βιάσουν τις οικογένειές μας , να κάψουν τα δάση μας, να φέρουν το έιτζ και τα ναρκωτικά και να χάσει ο Ολυμπιακός», αναγράφεται στο κείμενο της αφίσας το οποίο καθιστά τους υπαλλήλους της Βουλής υπεύθυνους για όλα τα... δεινά της ανθρωπότητας!

«1200 από δαύτους ταλαιπωρούν 6 δισ. ανθρώπους» καταλήγει. Αν μη τι άλλο η κίνησή τους προκαλεί γέλιο...

Από την πλευρά του ο σύλλογος υπαλλήλων της Βουλής με ανακοίνωσή του τονίζει ότι δεν πρόκειται για επίσημη τοποθέτηση και μπορεί να κυκλοφόρησε με πρωτοβουλία μεμονωμένων υπαλλήλων.

«Δεν είναι δική μας η αφίσα που κυκλοφόρησε. αναφέρει ο πρόεδρος εργαζομένων της Βουλής.

H σατιρική αφίσα των υπαλλήλων της Βουλής - Ακόμη και όταν χάνει ο Ολυμπιακός, εμείς φταίμε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ