Τσίπρας: Ο Σαμαράς κατώτερος των περιστάσεων, δεν διεκδικεί τίποτα - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ο Σαμαράς κατώτερος των περιστάσεων, δεν διεκδικεί τίποτα

Τσίπρας: Ο Σαμαράς κατώτερος των περιστάσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ναυάγιο του χθεσινού Eurogroup ανεβάζει το θερμόμετρο στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό. Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι αρνείται να αξιοποιήσει τις διαπραγματευτικές δυνατότητες που δίνει η διάσταση απόψεων μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και τον αποκάλεσε «κατώτερο των περιστάσεων».

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ακόμη και στο Eurogroup οι δανειστές της Ελλάδας ομολόγησαν ότι το ελληνικό χρέος δεν βγαίνει και αναζήτησαν λύσεις για την βιωσιμότητά του. «Ακόμη και στους ευρωπαϊκούς κύκλους συζητούν για το πάγωμα αποπληρωμής του χρέους και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε αυτή τη θέση μας λοιδωρούσαν από την ελληνική κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων ότι «έχει υιοθετήσει την αντίληψη ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να διεκδικεί τίποτα» και ότι «έγινε αναπόσπαστο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της Ανγκελα Μέρκελ».

«Ούτε η εκταμίευση της δόσης θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους» δήλωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος εμφανίστηκε δικαιωμένος από τις θέσεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει ποιά είναι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για τη βιωσιμότητα του χρέους.

«Ποιό από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι προωθεί η ελληνική κυβέρνηση; Οτι η Ελλάδα θα αποπληρώσει το χρέος της ως το τελευταίο ευρώ;» ρώτησε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ