Πρώτο θέμα στο διεθνή τύπο το «ναυάγιο» του χθεσινού Eurogroup - iefimerida.gr

Πρώτο θέμα στο διεθνή τύπο το «ναυάγιο» του χθεσινού Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενέστατες αναφορές κάνει σήμερα ο διεθνής έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος στην αποτυχία του Eurogroup να καταλήξει σε συμφωνία και συνεπώς στην αναβολή της εκταμίευσης της επόμενης δόσης από την Ελλάδα.

Financial Times: «Η Ευρωζώνη καθυστερεί τη βοήθεια προς την Ελλάδα». «Η αναβολή δείχνει την έλλειψη πολιτικά αποδεκτών απόψεων που επιδεικνύουν οι υπουργοί στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν σε βιώσιμο επίπεδο το ελληνικό χρέος χωρίς να να απαξιώνουν τα δάνειά τους».

Spiegel: « Άλλο ένα πλήγμα στον αγώνα ενάντια στην κρίση χρέους: το Eurogroup δεν κατάφερε να βρει λύση για το ελληνικό πρόβλημα».

Sueddeutsche Zeitung: «Ναυάγιο στο χθεσινό Eurogroup – αναβάλλεται η εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα».

Frankfurter Allgemeine Zeitung: «Θα πρέπει να περιμένει η Ελλάδα για την επόμενη δόση».

Wall Street Journal: «Χωρίς λύση ολοκληρώθηκε η σχεδόν 12ωρη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ για τα προβλήματα χρέους της Ελλάδας, λόγω πολύπλοκων τεχνικών λεπτομερειών».

Bloomberg: « Σκόνταψε η Ε.Ε. στην μείωση του ελληνικού χρέους έπειτα από σύγκρουση με το ΔΝΤ. Οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν σε ένα πακέτο για μείωση του ελληνικού χρέους μετά από διαμάχη με το ΔΝΤ».

BBC: «Απέτυχαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να καταλήξουν σε συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης από την Ελλάδα».

Die Welt: «Μετά από σχεδόν 12 ώρες συνομιλιών στις Βρυξέλλες δεν ελήφθη απόφαση για την νέα δόση προς την υπερχρεωμένη Ελλάδα – Η συνέχεια των διαπραγματεύσεων τη Δευτέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ