Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα δημαρχεία – Δεν κάνει πίσω η ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα δημαρχεία – Δεν κάνει πίσω η ΠΟΕ-ΟΤΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων.

Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφασίστηκε η συνέχιση των καταλήψεων για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, προκειμένου να μην δοθεί στην κυβέρνηση καμία λίστα με ονόματα υπαλλήλων που πρόκειται να βγουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Παράλληλα, αποφασίστηκαν 4ωρες στάσεις εργασίας για την Πέμπτη, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τέλος, την Παρασκευή το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

«Η αποφασιστικότητα όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει φέρει την κυβέρνηση σε αδιέξοδο. Είναι στο χέρι μας να μην εφαρμοσθεί η απόφαση της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης και της Τρόικα για απολύσεις στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ» αναφέρει η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ