Τουλάχιστον 222 εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε οι Δήμοι στην ΕΥΔΑΠ - iefimerida.gr

Τουλάχιστον 222 εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε οι Δήμοι στην ΕΥΔΑΠ

Τουλάχιστον 222 εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε οι Δήμοι στην ΕΥΔΑΠ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χρέη των δήμων της Δυτικής και Ανατολικής Αθήνας στην ΕΥΔΑΠ μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στέλιος Σταυρίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η εταιρεία δε σκοπεύει να κάνει απολύσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ δήλωσε: «Η ΕΥΔΑΠ είναι μια σπουδαία εταιρεία. Δεν θα κάνει απολύσεις, με περίπου 2.500 ανθρώπους. Είναι ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί, με τεράστια περιθώρια βελτίωσης»

Παράλληλα σχετικά με τα χρέη των δήμων αναφέρει: «Οι δήμοι της Δυτικής και Ανατολικής Αθήνας παίρνουν νερό από την ΕΥΔΑΠ, το δίνουν στους δημότες τους, το εισπράττουν κανονικά, δεν πληρώνουν όμως την ΕΥΔΑΠ κι έχουν φτάσει να χρωστάνε 222 εκατ. ευρώ. Κατά 2 εκατ. ευρώ τον μήνα αυξάνεται αυτό το χρέος. Όταν πας να ασκήσεις μια πίεση, αρχίζουν οι παρεμβάσεις. Εγώ, όμως, δεν θα δεχτώ καμία παρέμβαση. Εγώ διοικώ την ΕΥΔΑΠ. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις και δεν θα ρωτήσω τη γνώμη κανενός έξω από το μαγαζί»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ