ΣΥΡΙΖΑ: De facto κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: De facto κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου

ΣΥΡΙΖΑ: De facto κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«De facto κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις συνεχείς και κατ' επανάληψη πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αναφέρει πως «παρά τις όποιες "φιλότιμες" προσπάθειες του κυβερνητικού εκπροσώπου, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι οι συνεχείς και κατ' επανάληψη πράξεις νομοθετικού περιεχομένου συνιστούν de facto κατάργηση της νομοθετικής εξουσίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κοινωνική και η οικονομική καταστροφή συνοδεύεται καθημερινά από την υποβάθμιση και τη συρρίκνωση της Δημοκρατίας στο βωμό των συμφερόντων των δανειστών και του κεφαλαίου.

Είναι προφανές πλέον, καταλήγει η ανακοίνωση ότι η διέξοδος από τη σημερινή πολύπλευρη κρίση περνάει μέσα από τη δημοκρατική ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης και της πολιτικής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ