Πληροφορίες ότι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ θα αναλάβει επικεφαλής στα ΕΛΤΑ - iefimerida.gr

Πληροφορίες ότι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ θα αναλάβει επικεφαλής στα ΕΛΤΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση όχι μόνο για το υπουργικό συμβούλιο που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό αλλά και για τις θέσεις των επικεφαλής στις περισσότερες ΔΕΚΟ και σε δημόσιους οργανισμούς.

Η διαπραγμάτευση γίνεται σε επίπεδο ανώτατων κομματικών στελεχών και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές , κυρίως για πρόσωπα τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στις θέσεις τους από το 2009 και το 2010, δηλαδή από τις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και παραμένουν αμετακίνητα λόγω της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μία από τις θέσεις που φέρεται να έχει κλείσει η Δημοκρατική Αριστερά είναι αυτή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Το όνομα του προσώπου που θα καταλάβει την θέση -εφόσον η συμφωνία οριστικοποιηθεί- δεν έχει ακόμα κλείσει. Τη θέση κατέχει από το 2011 ο κ. Χρήστος Βαρσάμης, ο οποίος είχε διοριστεί το 2010 ως διευθύνων σύμβουλος και στη συνέχεια μετά την παραίτηση του προέδρου Πάνου Βουρνά ανέλαβε και πρόεδρος.

Από την πλευρά της ΝΔ τις σχετικές συζητήσεις κάνει ο Γενικό Διευθυντής του κόμματος Κ. Τσιμάρας, από το ΠΑΣΟΚ ο διευθυντής του γραφείου του κ. Βενιζέλου, Στ. Αγγελούδης και από την ΔΗΜΑΡ ο Δ.Χατζησωκράτης.

Συνολικά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι επικεφαλής σε 13 οργανισμούς του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ