Νέα αναβολή στη δίκη για τους καφέδες κατά του Γερμανού προξένου - iefimerida.gr

Νέα αναβολή στη δίκη για τους καφέδες κατά του Γερμανού προξένου

Νέα αναβολή στη δίκη για τους καφέδες κατά του Γερμανού προξένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 28 Νοεμβρίου πήραν αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να δικαστούν οι τρεις κατηγορούμενοι για το επεισόδιο σε βάρος του Γερμανού Πρόξενου στη Θεσσαλονίκη.

Το δικαστήριο ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών που επικαλέστηκαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις.

Οι τρεις συλληφθέντες -δύο δημοτικοί υπάλληλοι κι ένας συνδικαλιστής εκπαιδευτικός- αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης βίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Μικροεντάσεις σημειώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης όταν συγκεντρώθηκαν συνάδελφοι των τριών εργαζομένων, συνδικαλιστές από το χώρο της Εκπαίδευσης και των ΟΤΑ, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ