Οι «προκλητικοί» χοροί των Παπαβασιλείου, Πιερίδη και Παπαδημητρίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι «προκλητικοί» χοροί των Παπαβασιλείου, Πιερίδη και Παπαδημητρίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτυχημένη ήταν η χθεσινή πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Dancing with the stars με μια πληθώρα παρουσιών να διεκδικούν την προσοχή του αντρικού κοινού. Μεταξύ άλλων οι Έλενα Παπαβασιλείου, Μαριάντα Πιερίδη, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Νικολέττα Ράλλη και Λάουρα Νάργιες.

Μπορεί να ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου αυτή που άνοιξε τον χορό για την φετινή σεζόν, αλλά αυτή που ξεχώρισε ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου, την οποία η κριτής Γκαλένα Βελίκοβα εύστοχα χαρακτήρισε «ναζιάρα και σέξι».

Πιο προκλητική εμφάνιση της βραδιάς ήταν η Μαριάντα Πιερίδη, που ήταν και το τελευταίο ζευγάρι που χόρεψε μπροστά στην κριτική επιτροπή των Φωκά Ευαγγελινού, Γιάννη Λάτσιου, Αλέξη Κωστάλα και Γκαλένας Βελίκοβα.

Ενώ με διαφορά το καλύτερο σώμα είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που εντυπωσίασε και με τις χορευτικές της ικανότητες συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς.

Τέλος, άξια αναφοράς είναι η Νικολέττα Ράλλη η οποία, σύμφωνα με την Κάτια Δανδουλάκη, έβγαλε «Πόλυ κέφι και μπριο».

Καθώς επίσης και η γεμάτη αυτοπεποίθηση Λάουρα Νάργιες, που παρόλο που είναι επαγγελματίας χορεύτρια, τερμάτισε στην προτελευταία θέση.

Κατά τα άλλα οφείλουμε να αναφέρουμε την πληθωρική παρουσία της Βάσιας Τριφύλλη και τα λάθη της Βάνας Μπάρμπας που -λόγω σκηνικής εμπειρίας- φρόντισε να καλύψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ