Επεισόδια αντιεξουσιαστών-Αστυνομίας για τα «μάτια» της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Επεισόδια αντιεξουσιαστών-Αστυνομίας για τα «μάτια» της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της Αστυνομίας σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από αντιφασιστική πορεία.

Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας την ώρα που είχε λάβει αυστηρά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε «συνάντηση» των δύο πλευρών. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος κάνοντας χρήση χημικών, ενώ οι αντιεξουσιαστές απάντησαν με μολότοφ.

Ακόμα, έβαλαν φωτιά σε κάδους και έσπασαν τζαμαρίες τραπεζών, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές και στη σύλληψη ενός ατόμου που είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Παράλληλα, τα εγκαίνια του γραφείου της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκαν παρουσία αρκετών βουλευτών του κόμματος και πολλών μελών που έφθασαν στην πόλη από άλλες περιοχές, παρουσία ισχυρών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ