Κρίστεν Στιούαρτ: «Είμαι τόσο χαρούμενη που τελείωσε επιτέλους το Twilight saga» - iefimerida.gr

Κρίστεν Στιούαρτ: «Είμαι τόσο χαρούμενη που τελείωσε επιτέλους το Twilight saga»

Κρίστεν Στιούαρτ: «Είμαι τόσο χαρούμενη που τελείωσε επιτέλους το Twilight saga»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα του 2ου μέρους της Χαραυγής στις 12 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, οι πρωταγωνιστές προσγειώθηκαν στο κόκκινο χαλί της Πλατείας Λέστερ στο Λονδίνο για την βρετανική πρεμιέρα όπου η Κρίστεν Στιούαρτ αποκάλυψε ότι είναι πολύ χαρούμενη που η ιστορία έφτασε στο τέλος της.

Η Στιούαρτ έφτασε στην πρεμιέρα της 14ης Νοεμβρίου με τους συμπρωταγωνιστές της, Ρόμπερτ Πάτινσον και Τέιλορ Λάτνερ και έδειχνε εντυπωσιακή με το κομψό μάυρο δαντελένιο ολόσωμο.

Μιλώντας στον παρουσιαστή Άλεξ Ζέιν για την εμπειρία της με την ολοκλήρωση του saga, δήλωσε ότι «είναι τόσο χαρούμενη που κάθε μέρος από την ιστορία τελείωσε. Είναι περίεργο συναίσθημα όταν έχεις πρεμιέρα και ξέρεις ότι παράλληλα ετοιμάζεις και την συνέχεια της ταινίας. Είναι περίεργο» ενώ μίλησε και για τη χαρά της που επιτέλους έπαιξε την Bella ως βαμπίρ: «το περίμενα για χρόνια αυτό!» δήλωσε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ