Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ - Στους δρόμους ΜΑΤ, ΔΙ.ΑΣ και ΔΕΛΤΑ για την επέτειο του Πολυτεχνέιου - iefimerida.gr

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ - Στους δρόμους ΜΑΤ, ΔΙ.ΑΣ και ΔΕΛΤΑ για την επέτειο του Πολυτεχνέιου

Επί ποδός ΜΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους θα βρεθούν και πάλι οι αστυνομικοί, αφού η ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να κυλήσει ομαλά και ήρεμα η επέτειος του Πολυτεχνείου. Στο κέντρο της πρωτεύουσας θα βρεθούν 7.000 αστυνομικοί από το πρωί του Σαββάτου με εντολές να μην επιτρέψουν να συμβεί το παραμικρό.

Κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ θα σχηματίσουν ένα τείχος προστασίας γύρω από την αμερικανική πρεσβεία, η οποία αναμένεται να περιφρουρείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά τις προειδοποιήσεις τόσο της πρεσβείας των ΗΠΑ, όσο και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για ενδεχόμενο κίνδυνο επιθέσεων κατά Αμερικανών υπηκόων.

Φυσικά ισχυρή αστυνομική δύναμη θα βρεθεί και στην Γερμανική πρεσβεία, μετά τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης με την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο.

Την ίδια ώρα κλούβες της ΕΛ.ΑΣ και διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται στα «επικίνδυνα» σημεία της Αθήνας, από όπου υπάρχουν φόβοι πως θα πραγματοποιήσουν επιδρομές με πέτρες και μολότοφ οι κουκουλοφόροι. Παράλληλα άνδρες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και ΔΕΛΤΑ θα οργώνουν όλο το κέντρο της Αθήνας με εντολή να πραγματοποιούν ελέγχους και όπου κρίνεται απαραίτητο θα προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές.

Παράλληλα με αναμμένες τις μηχανές θα είναι και οι υδροφόρες της αστυνομίες έτοιμες να επέμβουν αν ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ