Στυλιανίδης σε Σαμαρά: «Μην φοβάσαι πρόεδρε, πάω τον Φούχτελ σε ταβέρνα για μπίρες και μεζέδες» - iefimerida.gr

Στυλιανίδης σε Σαμαρά: «Μην φοβάσαι πρόεδρε, πάω τον Φούχτελ σε ταβέρνα για μπίρες και μεζέδες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφώνημα στον Πρωθυπουργό, ο οποίος απουσίαζε στη Μάλτα, έκανε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, προκειμένου να τον καθησυχάσει ότι γλίτωσε από τα χέρια των διαδηλωτών τον Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.

«Μην φοβάσαι Πρόεδρε, τον έχω τώρα μέσα στο αυτοκίνητό μου είναι ασφαλής και τον πηγαίνω σε μια ταβέρνα στο Πανόραμα να τον κεράσω μπίρες και μεζέδες», είπε στον κ. Σαμαρά, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανίδης, όταν δέχθηκε αγωνιώδες τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό, για το τι είχε συμβεί στον Φούχτελ.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, το θέμα έχει και συνέχεια. Μετά τα επεισόδια, μέσα στο υπουργικό αυτοκίνητο, ο κ. Φούχτελ σήκωσε το τηλέφωνο και έκανε τρία τηλεφωνήματα. Το πρώτο στην κυρία Μέρκελ και τα άλλα δύο σε δημοσιογράφους γερμανικών εφημερίδων. Ο κ. Στυλιανίδης που μιλάει γερμανικά άκουσε αυτά που είπε ο κ. Φούχτελ στην κυρία Μέρκελ και τα μετέφερε επί λέξει στον κ. Σαμαρά.

Μέσα στο υπουργικό αυτοκίνητο ο κ. Φούχτελ είχε πλέον ηρεμήσει: «Πόση ώρα θέλουμε να φτάσουμε στην ταβέρνα;» ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών. Ο κ. Στυλιανίδης του είπε περίπου μισή ώρα. Και τι έκανε, νομίζετε,ο Γερμανός; Ζήτησε να μιλήσει με το κινητό του με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλο και τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο! Συνέχισε να δουλεύει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ