Μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου - iefimerida.gr

Μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό το βλέμμα πολλών αστυνομικών θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Με το κλίμα να είναι εκρηκτικό και στην 39η επέτειο από τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από χθες Πέμπτη με καταθέσεις στεφανιών δεν έλειψαν και τα πρώτα επεισόδια ανάμεσα σε μέλη φοιτητικών παρατάξεων που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ηδη οι αρχές, μετά τον χθεσινό αιφνιδιασμό, έχουν λάβει αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Στις πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας έχει ήδη μπει λουκέτο, ενώ φοιτητές και καθηγητές έχουν αναλάβει την περιφρούρηση.

Και η ΕΛ.ΑΣ όμως θα βρεθεί και πάλι στους δρόμους, αφού διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρεθούν στα «επικίνδυνα» σημεία προκειμένου να προλάβουν την εμφάνιση κουκουλοφόρων, ενώ άνδρες των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙ.ΑΣ θα πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και θα εφαρμόσουν το μέτρω των προληπτικών προσαγωγών.

Την ίδια ώρα η Τροχαία έχει ανακοινώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει από χθες και θα συνεχίζουν μέχρι και το Σάββατο το βράδυ. Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας είναι μερικοί από τους δρόμους, όπως θα διακόπτεται η κυκλοφορία, ενώ θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση στους δρόμους αυτούς, στους χώρους των εκδηλώσεων, της πορείας, αλλά γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ