Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα ανατολικά και νότια και καταιγίδες κυρίως στα νότια προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ καταιγίδες.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά του νομού το πρωί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται συννεφιά με βροχές προβλέπονται και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες. Από τη νύχτα στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και κυρίως από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου, και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ