To 4G δίκτυο της Cosmote είναι γεγονός! Δείτε τις δυνατότητες που προσφέρει αναλυτικά - iefimerida.gr

To 4G δίκτυο της Cosmote είναι γεγονός! Δείτε τις δυνατότητες που προσφέρει αναλυτικά

To 4G δίκτυο της Cosmote είναι γεγονός! Δείτε τι προσφέρει αναλυτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εμπορική διάθεση του κινητού ευρυζωνικού δικτύου της 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωράει η Cosmote.

Το νέο δίκτυο τέταρτης γενιάς βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων. Οι ταχύτητες είναι τέτοιες, που, κατά μέσο όρο, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μία ταινία HD σε 2-3 λεπτά.

Το νέο δίκτυο Cosmote 4G διατίθεται για αποστολή και λήψη δεδομένων αρχικά, μέσω 4G Tablets και USB Sticks σε συνδρομητές συμβολαίου στο νέο οικονομικό πρόγραμμα COSMOTE Internet On The Go 20GB, ενώ θα προσφέρεται ως διαθέσιμη επιλογή και στα υφιστάμενα οικονομικά προγράμματα COSMOTE Internet On The Go 5GB, 10GB, Student και COSMOTE Internet Any Way 5GB.

Επιπλέον, οι συνδρομητές καρτοκινητής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο 4ης γενιάς, μέσω της νέας συσκευασίας COSMOTE Internet On The Go με κάρτα-4G Full Pack, όπως και οι υφιστάμενοι συνδρομητές πακέτων COSMOTE Internet On The Go με κάρτα με την αγορά του κατάλληλου 4G Tablet ή USB Stick, με την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ