Επανεξετάζει το θέμα των δωρεάν μετακινήσεων στο στρατό ο Πάνος Παναγιωτόπουλος - iefimerida.gr

Επανεξετάζει το θέμα των δωρεάν μετακινήσεων στο στρατό ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Επανεξετάζει το θέμα των δωρεάν μετακινήσεων των στρατιωτών ο Πάνος Παναγιωτόπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση εντολή για επανεξέταση του θέματος που προέκυψε με τις δωρεάν μετακινήσεις των στρατευσίμων έδωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Οπως αναφέρει το ΦΕΚ Β' 2974/8-11-2012 περιορίζονται σε μία (από τρεις) οι δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης των στρατευσίμων και καταργείται η δωρεάν μετακίνησή τους με αεροπλάνο -εξαιρουμένων όσων υπηρετούν σε μονάδες της Κύπρου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η επανεξέταση θα... καταλήξει στη διατήρηση του ισχύοντος αριθμού των δωρεάν μεταβιβάσεων, αλλά και στη συνέχιση των αεροπορικών μετακινήσεων.

Ενα ακόμη «αγκάθι» που έχει να αντιμετωπίσει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι οι αντιδράσεις των μόνιμων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διάταξη που περιλαμβάνεται στο ίδιο ΦΕΚ και καταργεί τη μία δωρεάν κατάσταση επιβίβασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ