Ποιος Γερμανός είπε «Εχασα μόνο τα γυαλιά μου που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ» - iefimerida.gr

Ποιος Γερμανός είπε «Εχασα μόνο τα γυαλιά μου που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδηλωτές χειροδίκησαν εναντίον του αλλά εκείνος δεν έχασε το κουράγιο να παραδώσει μαθήματα... οικονομίας στους Ελληνες! Ο λόγος για τον Γερμανό Πρόξενο στην Ελλάδα Βόλφγκανγκ Χέρσελ Ομπερμάιερ.

«Δεν ήμουν θύμα αντιδράσεων. Ήταν παρεξήγηση» λέει ο Γερμανός Πρόξενος στην Ελλάδα μετά την επίθεση που δέχθηκε από διαδηλωτές στη ΔΕΘ. «Έχασα μόνο τα γυαλιά μου, που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ» είπε.

Οι διαδηλωτές -εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση- βρέθηκαν στο σημείο από νωρίς το πρωί και υπό τους ήχους γερμανικών εμβατηρίων αποδοκίμασαν έντονα τον κ. Φούχτελ φωτογραφίζοντας τον ως υπεύθυνο για τις επερχόμενες απολύσεις.

Η δήλωση του εντεταλμένου της Γερμανίδας καγκελαρίου, κ. Φούχτελ, ο οποίος τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ των απολύσεων είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος των εξοργισμένων υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη και σήμερα να βρεθεί περικυκλωμένος στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ, όπου βρίσκεται για να μιλήσει στο ελληνογερμανικό συνέδριο.

Ωστόσο από την οργή του πλήθους δεν γλίτωσαν μέλη γερμανικής αντιπροσωπείας, τα οποία γρονθοκοπήθηκαν, ενώ και ο Γερμανός πρόξενος προπηλακίστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ